Opbouw infrastructuur dorpen

Dit is een fantastische kans om te helpen bij diverse praktische projecten in dorpen. Leuk voor groepen vrijwilligers in hun middelbare school of universiteit tijd. De projecten variëren van heel basic, zoals schilderen of stukadoren, tot meer gespecialiseerde werkzaamheden waarvoor specifieke vaardigheden nodig zijn.

De projecten worden altijd bepaald in overleg met de lokale bevolking maar eigen inbreng en ideeën zijn welkom. Het is essentieel om open te staan voor de behoeften en wensen van de lokale bevolking. De projecten worden deels gefinancierd door de gemeenschappen, deels door de partner organisatie en/of bijdragen van vrijwilligers.

Je zult in kleine groepen met andere vrijwilligers werken, meestal met minimale supervisie. Vaak zul je ook met de dorpsbewoners werken, zodat je de traditionele methoden leert van bouwen en werken. Voorbeelden van projecten zijn: reparatie en aankleding van scholen, toiletgebouwen, drink water projecten, recycling projecten etc.

Wil jij je kennis en vaardigheden delen denk dan eens na om als vrijwilliger of partner deel te nemen aan een van onze projecten. Voor meer informatie neem contact op via het aanmeld- of contactformulier.

Join Us Donate Subscribe