Lesgeven op een school

Dit project richt zich op internationale vrijwilligers die willen lesgeven op een lokale nepalese school. De kinderen zijn aanwezig voor het reguliere schoolprogramma en daarnaast buiten schooltijden ook voor andere educatie activiteiten. Zingen en dansen zijn hier een mooi voorbeeld van. Vrijwilligers die lesgeven niet ambiëren of de kwalificaties niet hebben en wel heel graag met kinderen werken kunnen hieraan deelnemen. De kinderen zijn enthousiast om nieuwe ervaringen op te doen dus voel je vrij om nieuwe dingen te laten zien en de kinderen te leren over cultuurverschillen, nieuwe ideeën en plannen zijn altijd welkom.

De tijd die je in het dorp doorbrengt geeft je een goed beeld van het leven op het platteland. Je woont dichtbij school, wandelt elke dag door het dorp, wordt deel van hun leven en je doet mee met de lokale festivals, je zult helemaal ondergedompeld worden in het dorpsleven.

Gedurende de tijd van je project zul je bij een nepalees gastgezin wonen, hier zul je het dagelijkse nepalese leven ervaren en kun je je verdiepen in de taal en cultuur.

Join Us Donate Subscribe